GANIK

VODA ŽIVOTA,

kvaliteta Ganika.

GANIK d.o.o. s ponosom predstavlja svoju priču o predanosti, kvaliteti i dugoročnim odnosima s klijentima. S više od dvadeset godina iskustva na tržištu Bosne i Hercegovine, tvrtka GANIK d.o.o. osnovana je 1986. godine kao malo obiteljsko poduzeće sa samo četiri zaposlenika. Kroz strpljiv rad i neprestanu predanost, tvrtka je postepeno rasla, suočavajući se s izazovima i prilagođavajući se promjenama na tržištu.

Danas, GANIK d.o.o. predstavlja ugledno poduzeće s kvalitetnom ponudom građevinskih radova, vodomaterijala, sanitarija i keramike. S više od dvadeset pet zaposlenika, težimo pružiti vrhunsku uslugu i zadovoljiti sve potrebe naših klijenata.

Naša misija je transformirati vaše prostore u oaze udobnosti, mira i estetike. Bilo da je riječ o renoviranju doma, kupaonice, kuhinje ili terase, u našem salonu možete pronaći sve potrebno – od širokog izbora keramičkih pločica do kvalitetnog materijala za ugradnju. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za savjete i pomoć pri odabiru najboljih rješenja za vaše potrebe.

Posebnu pažnju posvećujemo ekološkim rješenjima i proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Naši proizvodi poput cijevi za vodovodne sustave, kanalizaciju i druge građevinske materijale proizvedeni su prema europskim standardima, nudeći izuzetnu trajnost i funkcionalnost.

Uz to, GANIK d.o.o. nudi širok spektar usluga ugradnje i renoviranja kupaonica te ostalih građevinskih projekata. Naši stručnjaci su tu da vam olakšaju proces i osiguraju izvanredan rezultat.

Hvala vam što ste posjetili našu stranicu. Radujemo se što ćemo vam pružiti vrhunsku uslugu i postati vaš pouzdani partner u ostvarenju vaših građevinskih snova.

Lako pronađite proizvod

Popunite podatke za dostavu

Platite prilikom preuzimanja

BESPLATNA DOSTAVA

Prilikom naručivanja od 1000 km ili više.

POVRAT U ROKU 30 DANA

Ako roba ima probleme.

SIGURNO PLAČANJE

Plaćanje sigurno 100%

PODRŠKA 24/7

Posvećena podrška